6 ГРУПА 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДВІДАЛА МУЗЕЙ ІСТОРІЇ НУБіП УКРАЇНИ

20 травня 2023, 9:46
ФВМ НУБіП України

   17 травня 2023 року 6 група 1 курсу факультету ветеринарної медицини разом з наставником групи старшим викладачем Романом Бокотьком відвідала музей НУБіП України, який розташований у 3 корпусі, вулиця Героїв Оборони, 15.

   Ознайомились з історією створення та етапами розвитку університету. Отримали інформацію про видатних студентів, викладачів і випускників нашого ВУЗУ. З цікавістю прослухали інформацію про історію місцевості «Голосієво», на якій розміщується Національний університет біоресурсів і природокористування України.

   Студентам провела екскурсію по музею Тетяна Миколаївна Чумак, яка розповіла про історію становлення та розвитку нашого університету. У музеї студенти змогли побачити становлення сільського господарства на території України та історію становлення майбутнього передового аграрного університету, участь співробітників університету у Другій світовій війні та АТО, період відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масове життя студентів та сучасну діяльність ННІ та факультетів НУБіП України.

   Студенти побачили на власні очі оригінальні документи історичного розвитку нашого університету та особисто переконались у їх достовірності, про що раніше лише здогадувались.

   За свою півстолітню історію музей є основним популяризатором славетної історії флагмана аграрної освіти України – Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сьогодні він становить вагому частину державного Музейного фонду України, який досліджує і популяризує історію науки та освіти, формує науковий світогляд молоді.

   Студенти із захопленням розглядали експозиції музею, які поетапно розкривають історію становлення та розвитку університету.

   Враження про відвідування музею історії НУБіП України, слова щирої вдячності та побажання на майбутнє студенти залишили в Книзі відгуків музею.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Студентка 6 групи 1 курсу:
Долішняк Мар’яна
Наставник 6 групи 1 курсу:
Роман Бокотько

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook