I етап XII «Фестивалю студентської науки-2023» розпочав свою роботу на факультеті аграрного менеджменту

5 травня 2023 року

   Відповідно до наказу   ректора НУБіП України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка № 309 від 05.04.2023р. Про підготовку та проведення XII «Фестивалю студентської науки - 2023» в НУБіП України 2 травня  було проведено I етап XII «Фестивалю студентської науки-2023» на факультеті аграрного менеджменту. 

   Відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» оцінювання діяльності студентських наукових гуртків факультету аграрного менеджменту відбувалося комісією, до складу якої увійшли: три представника Спілки Молодих вчених НУБіП України -  Ромасевич Юрій Олександрович, Стасюк Надія Андріївна, Кошель Антон Олександрович; два представника Ради аспірантів НУБіП України - Шеховцова-Буянова Вікторія та Тетяна Ковтун; два представники студентського наукового – Олександр Бабак та Софія Новікова; два предсатвника з числа науково-педагогічного персоналу факультету – професор Талавиря Микола Петрович та доцент Алексеєва Катерина Андріївна. Головою комісії обрано Голову Ради молодих вчених факультету конструювання та дизайну професора Ромасевича Юрія Олександровича. 
   З вітальним словом до керівників та старост наукових студентських гуртків звернувся директор факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук. Анатолій Дмитрович від імені керівництва Університету побажав успіху представникам наукових гуртків, подякував керівникам за плідну працю та активність протягом навчального року, наголосив про важливість розвитку саме студентської  науки, активність, талановитість та креативність сучасних студентів, а також побажав успіху гуртківцям та легкої праці шановному журі. 
   Журі з нетерпінням приступило до заслуховування  звітів старост гуртків, із великою уважністю та зацікавленістю слухали доповіді старост, активно ставили питання старостам, членам та керівникам  студентських наукових гуртків. 
 
 
   На основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та у результаті прослуховування звітів про роботу наукових студентських гуртків високопоставлене журі визначило наступне: на факультеті аграрного менеджменту в сумарному підсумку І місце отримав студентський науковий гурток «ДНК Лідера» (711 балів) кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, наукові керівники к.е.н.,  доценти  Новак О. В. та Драмарецька К. П.;  ІІ місце – науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» (671 бал) кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, наукові  керівники к.е.н., доцент Артюх Т. О. та к.е.н., доцент Лобунець Т. В.; ІІІ місце – студентський науковий гурток «Основи наукових досліджень в агробізнесі» (628 балів) кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, науковий керівник к.е.н., доцент Файчук О.М.; IV місце – науковий гурток «Маркетинг» (562 бали) кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, науковий керівник к.е.н., доцент Гераймович В.Л.; VІ місце - науковий гурток «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» (482 бала) кафедри економічної теорії, науковий керівник к.е.н., доцент Пащенко О.В. 
 
   Щиро дякуємо керівникам, старостам та  членам студентських наукових гуртків за наполегливу роботу та старання, бажаємо подальших успіхів та натхнення для досягнення нових звершень.

Олена Нагорна 
Голова спілки  молодих вчених факультету аграрного менеджменту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook