Гуртківці продовжують знайомитись з рідним університетом: екскурсія до музею анатомії ветеринарного факультету

1 травня 2023 року
НУБіП України
Студенти 1 курсу ОП "Міжнародна економіка", члени наукового гуртка, разом з керівником гуртка - доцентом кафедри глобальної економіки Ларисою Михальчишиною, продовжують знайомитись з рідним університетом. Чергова екскурсія відбулась до Музею анатомії НУБіП України — природничого музею, одного з найвідоміших університетських музеїв Києва.
    Перший гвіздок засновник музею завідувач кафедри Олег Мельник забив 1 вересня 1989 року, а першим експонатом тут став череп антилопи кани. Звідтоді силами співробітників, друзів експозиція значно розширилася. І сьогодні це унікальний музей, у якому зібрані понад 1,5 тисячі анатомічних експонатів з представників фауни усіх континентів. Тут можна побачити скелети носорога, жирафи, пітона та багато іншого не менш цікавого та екзотичного.. Найбільш представлені в музеї кісткові матеріали хребетних, насамперед ссавців, проте є й кістяки птахів, плазунів та риб. Поміж кістяками в багатьох місцях інтер'єр прикрашають опудала, зроблені таксидермістами музею.
   Дякуємо співробітникам кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка за цікаву екскурсію та незвичайні враження!
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook