Відбувся курс лекцій з дієтології тварин в розрізі багаторічної співпраці НУБіП України з ТОВ «НЕСТЛЕ УКРАЇНА», що приурочений 125-річниці університету

20 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   З 10 по 13 квітня було проведено курс лекцій з дієтології спеціалістом з харчування собак і котів бренду Pro Plan® , що належить до одного з лідерів у галузі тваринного харчування в світі – компанії Purina® спільно з науково-педагогічними працівниками кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька.

 

   Так, було проведено 4 детальні лекції, що охоплювали ряд важливих питань, що пов’язані з фізіологію травлення, основами харчування, особливостями технологічного виробництва комерційних кормів, а також специфіки харчових потреб тварин на різних етапах їх життя та при певних патологіях і хворобах.

 

   Більше 80 студентів факультету ветеринарної медицини за власним бажанням долучились до курсу лекцій та отримали нові знання та досвід для реалізації у роботі із дрібними домашніми тваринами.

 

   Співпраця з брендом Pro Plan® є важливим кроком у розвитку нових проектів у освітній програмі для підвищення рівня знань студентів та лікарів ветеринарної медицини у сфері дієтології собак та котів, а також для побудови майбутньої кар’єри через отриманні знання.

 

   Проводячи такі навчальні спільні заходи з виробниками кормів ми впевнені, що ця подія сприятиме розвитку галузі годівлі тварин в Україні та допоможе покращити благополуччя та якість життя наших домашніх тварин.

 

   Слід відмітити популяризацію заходу на який зареєструвалось 220 слухачів.

   Дякуючи доповідачу Саблук Вікторії, яка є випускницею факультету ветеринарної медицини НУБіП України (2020), нині лікар ветеринарної медицини та менеджер з наукової комунікації та спеціаліст з харчування собак і котів бренду Pro Plan® аудиторія слухачів була задоволена від представлення та викладення матеріалу приймаючи активну участь в обговоренні.

   Також по завершенню кожної лекції проводилось невеличке тестування в ігровій формі, де 7 студентів змогли отримати призи від провідного бренду.

 

   Захід проведено спільно з лікарем ветеринарної медицини, менеджером з наукової комунікації та спеціаліст з харчування собак і котів бренду Pro Plan® Вікторією САБЛУК та к.вет.н., доцентом кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька В’ячеславом СОЛОМОНОМ.

Завідувач ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс"
В’ячеслав СОЛОМОНОМ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook