СТУДЕНТИ 6 КУРСУ ПО ВИБІРКОВОМУ БЛОКУ ДИСЦИПЛІН «ВЕТЕРИНАРНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗДОРОВ’Я СОБАК І КОТІВ» ПРОСЛУХАЛИ ЛЕКЦІЮ ВІД ЗАПРОШЕНОГО ЛЕКТОРА

15 квітня 2023, 8:48
ФВМ НУБіП України

   Студенти 6 курсу по вибірковому блоку дисциплін «Ветеринарне забезпечення здоров’я собак і котів» з дисципліни «Гігієна утримання собак і котів» прослухали лекцію від провідного фахівця-дерматолога, ветеринарного лікаря клініки «Зоолюкс» члена Українського ветеринарного дерматологічного товариства Гайдамак Антоніни щодо гігієни шкіри та шерстного покриву домашніх улюбленців та діагностики і лікування дерматитів.

   Студенти разом з лікарем-дерматологом Антоніною Гайдамак розглянули приклади дерматологічних патологій викликаних неналажним гігієнічним доглядом за тваринами, та несвоєчасними чи неправильно виконаними профілактичними обробками від ектопаразитів. Розібрали відмінності аутоімунних та алергічних шкірних захворювань.

   Яскраві фото з особистої фототеки пані Антоніни чудово ілюстрували клінічні випадки, з якими зустрічалася у своїй практиці фахівець. Студенти задавали питання і цікавилися подальшим опануванням дарматологічних технік під керівництвом пані Антоніни. 

   Дякуємо пані Антоніні, що на запрошення вона віднайшла можливість зустрітися зі студентами факультету ветеринарної медицини НУБіП України в форматі онлайн.

   Разом з тим на базі факультету також запланований майстер-клас з ветеринарної дерматології від пані Антоніни Гайдамак, фахівця клініки «Зоолюкс» члена Українського ветеринарного дерматологічного товариства.

ЗАПРОШУЄМО УСІХ БАЖАЮЧИХ НА ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР З ВЕТЕРИНАРНОЇ ДЕРМАТОЛОГІЇ СОБАК ТА КОТІВ!

Марія Кучерук, доктор ветеринарних наук, завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook