Гостьова лекція представника фірми LEMKEN

12 квітня 2023 року

 

1Урожайність сільськогосподарських культур залежить від якісного обробітку ґрунту. Для покращення знань і вмінь здобувачів освіти по використанню сучасних ґрунтообробних машин 12 квітня 2023 року, на запрошення викладача циклової комісії Інженерних та аграрних дисциплін Мирослава ЯЦИКІВА до нас завітав регіональний менеджер компанії «LEMKEN-Україна» в західному регіоні Олександр ОЛЕКСЮК.

4

Під час зустрічі із студентством та викладачами наш гість подав змістовну інформацію по технічній характеристиці, будові та особливостях регулювання ґрунтообробної і посівної техніки фірми LEMKEN. Лекцію проведено у дуже цікавій, невимушеній і пізнавальній атмосфері. Присутні задавали багато запитань, на які отримали цікаві, практичні і зрозумілі відповіді щодо підготовки ґрунту. За активність окремі студенти отримали пам’ятні призи від фірми LEMKEN.

253

Пан Олександр продемонстрував можливості прикладних програм, якими користуються механізатори господарств і які можуть бути застосовані у навчальному процесі.

Коледж володіє, на жаль, лише теоретичною інформацію про сучасну техніку – у відеофільмах, на слайдах, стендах. Тому таке ділове співробітництво дуже корисне.

Мирослав ЯЦИКІВ,
викладач циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін

                                                                  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook