«…брати участь у війні – справа кожного!»

10 квітня 2023 року

 

1Сьогодні, у велике християнське свято – Вербну неділю – колектив працівників і здобувачів освіти Бережанського фахового коледжу НУБіП України отримав подяку від бригади НГУ "Азов" та Благодійного фонду «Покрова».

2

8

Неочікувано, приємно, мило для кожного серця. Адже це ми маємо дякувати нашим захисникам за кожен мирний ранок, можливість працювати, навчати і навчатися! Особливих почуттів гордості додає і те, що в «Азові» з 2014 року служить наш земляк Арсен ДМИТРИК, який нещодавно відвідав наш коледж.

13

Понад 3 000 000 грн зібрала Тернопільщина через Благодійний фонд "Покрова" на придбання 4 вантажівок для військових "Азову". У тій величезній сумі і маленька часточка від нашого коледжу (22 тисячі гривень).

11

9 квітня в парку біля Бережанського замку пройшов благодійний вечір «Сила народу», на якому і був закритий збір на вантажні автомобілі. Сонячна святкова неділя зібрала чимало бережанців та гостей міста. Бережанщина долучилася до доброї справи сумою 287 тисяч гривень.

3

Теплі і щирі слова вдячності лунали на адресу усіх присутніх від офіцерів бригади НГУ «Азов», народного депутата України Івана ЧАЙКІВСЬКОГО, засновника Благодійного фонду «Покрова», члена наглядової ради Бережанського фахового коледжу НУБіП України. А піднесений настрій, радісні і щасливі емоції дарували глядачам такі відомі гурти і виконавці: «ТaRuta», «Світозари», «Окрилені», Василь ХЛИСТУН, Володимир ВЕРМІНСЬКИЙ. І в цій плеяді знатних зірок – виступ ансамблю «Файнички» нашого коледжу (керівник Роман ВИДИШ).

56710

Ось що таке "Сила народу", ось в чому справжня сила українського народу: в єдності, згуртованості, любові, готовності допомагати! Як сказав на заході офіцер бригади НГУ "Азов" Ілля Самойленко: "Брати участь у боях – справа військових, брати участь у війні – справа кожного!"

4

Світлана ПИЛИПИШИН,
директорка коледжу
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook