«НУБіП – наш дім». День відкритих дверей на агробіологічному факультеті

8 квітня 2023 року

   «НУБіП – наш дім» і це для 39 тисяч студентів, які приїхали до міста Києва з усіх куточків України, а багато з них також із-за закордону. Тут кожен має можливість здійснити свою заповітну мрію, знайти вірну стежку до власних висот. А 6 квітня, в один із дощових весняних днів, двері Національного університету біоресурсів і природокористування України вкотре були відкриті для всіх бажаючих, які мають бажання приєднатися до студентської родини університету. Приємно відзначити, що велика кількість майбутніх абітурієнтів зацікавилася спеціальностями агробіологічного факультету.


    Цей особливий день на факультеті проходив в онлай та офлан режимах паралельно.

  Розпочалася зустріч майбутніх абітурієнтів з агробіологічним факультетом з привітання від декана факультету Оксани Тонхи. Вона і розповіла про цікавинки на факультеті, а також про можливості для кожного.




   Щодо особливостей вступної кампанії в 2023 році розповів Олександр Цизь, відповідальний за профорієнтаційну роботу на факультеті.




   Але ж чи не найбільше, напевно, майбутніх вступників хвилює студентське життя на факультеті. Про це розповіла усім присутнім Голова студентської організації Ангеліна Волощук.


   Про студентські будні також розповіла студентка агробіологічного факультету.

 

   Слова – це чудово, але ж хочеться і власними очима побачити все те, про що розповідають. Тому наступна частина заходу проходила у вигляді екскурсії навчальними лабораторіями факультету.

   Лабораторію кафедри рослинництва представили Світлана Каленська, завідувач кафедри, та Роман Сонько, завідувач лабораторією.


   Лабораторії кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна представив Анатолій Бикін, завідувач кафедри та Ігор Бордюжа, асистент кафедри.


   Плодоовочевий сад кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка продемонстрував завідувач кафедри Борис Мазур.


   Відвідали майбутні абітурієнти і Музей грунтів, про який розповів Станіслав Вітвіцький, доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули.


   Також заглянули до нової лабораторії, про яку розповіла Катерина Карабач, доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули.


   Для багатьох це б могли були справжні дива, проте наші кмітливі вступники добре знають хімію, то ж їх такими фокусами не обманути. Цікаві експерименти продемонстрував Роман Жила, доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії.


   Загалом у всіх залишилося приємне враження. Багато вступників підходили з запитаннями, зокрема про наявність столових, розміщення гуртожитків, а більшість майбутніх абітурієнтів вже обмінювалися номерами телефонів, адже впевнені, що навчатимуться разом саме тут.


«Ми обираємо – агробіологічний факультет!»

   Щиро дякуємо усім, хто відвідав стіни агробіологічного факультету, а також хто щиро зацікавився спеціальністю.

   Запрошуємо на навчання на агробіологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України!

 

 

Зацікавилися, але пропустили День відкритих дверей?!

Звертайтеся за детальною інформацією за посиланням:

https://invite.viber.com/?g=2Vt0934KzE9fMj4Hf2tiyexo-9G1DoYD&lang=ru

 

Ірина Шпакович,

асистент кафедри генетики, селекції

і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook