Сміємось – отже не здаємось: «Лігу сміху» провели студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК в стінах рідного гуртожитку

7 квітня 2023 року

     У такий складний для України час гумор допомагає людям не здаватись.

   Тому 3 квітня 2023 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК будо проведено «Лігу Сміху», де мали змогу показати свої таланти студенти 1 курсу.

     Вечір у затишній читальній залі 9-го гуртожитку розпочався із дебюту другокурсника Богдана Медвєдєва. Студент представив авторські жарти у формі стендапу, що були оцінені, як журі, так і студентами, котрі відвідали захід. Результат своїх вмінь працювати у команді та з гумором показали також студенти першого курсу факультету харчових технологій та  управління якістю продукції АПК першої та третьої академічних груп. 

     Виступ кожної з команд складався з трьох частин: представлення команди та її учасників, полотна на довільну тематику та заключної частини − імпровізації на тему, яку команди дізнались безпосередньо перед завданням. Як члени журі, так і студенти відмітили креатив команд, який найкраще було проявлено у імпровізації. Позитивно здивовані були і якісною підготовкою за невеликий термін. Журі в складі Володимира Типила, Ірини Момот та Романа Мамчура, а також влучні замітки щодо виступу команд від заступника декана з виховної роботи Тетяни Розбицької сформували чесну та справедливу оцінку заходу того вечора. Серед учасників оберуть та сформують команду для представлення факультету поміж інших на «Лізі Сміху» Національного університету біоресурсів і природокористування України, що відбудеться наприкінці квітня.

      «Особисто для мене «Ліга Сміху» - це якась окрема планета, де живуть свої герої, є певна історія. Коли ти там – то це твій центр Всесвіту, все навколо наче міняється. Підготовка, тренери, це я особисто як учасник говорю. Так, це окремий світ, який побачать усі», - прокоментував Богдан Медвєдєв.

     Щодо власного ставлення до гумору у такий непростий час, переможці 1 курсу 1 групи «Ліги Сміху» зазначили так: «Насправді гумор дуже потрібний, щоб знімати внутрішню напругу. Особисто я б назвала це певною лікувальною подією для нашого організму. Це дуже круто, що є можливість взяти участь у «Лізі Сміху», адже сезон дуже сильний. Це буде дуже смішно» - говорить Марія Лісневська.

   Дякуємо студентам за активність та запрошуємо до участі в наступних заходах! Безмежна подяка захисникам та ЗСУ за надійний захист!

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook