Вітаємо призерів Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

31 березня 2023 року
  Згідно наказу ректора НУБіП України від 16.02.2023 р. №108 «Про І етап Всеукраїнської студентської олімпіади в 2022-2023 н. р. у НУБіП України» та розпорядження декана факультету ветеринарної медицини від 22 лютого 2023 р. № 31 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» в 2022-2023 н.р.», 30 березня 2023 р. на факультеті ветеринарної медицини проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» для здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 6 курсу.

  Організаційним комітетом було розроблено комплекти теоретичних питань та практичних завдань для учасників олімпіади.

  Учасники олімпіади показали свої теоретичні знання з фахових дисциплін, які вони вивчали впродовж шести років навчання за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та продемонструвати свої практичні навички, виконуючи лабораторні дослідження щодо визначення показників безпечності та якості харчових продуктів: дослідження молока та молочних продуктів, м’яса, меду, плодово-овочевої продукції тощо.

 

  Компетентне журі, під головуванням професора кафедри ветеринарної гігієни ім. А.К. Скороходька Ольги Якубчак, провело перевірку теоретичних завдань та оцінило практичні навички кожного з учасників олімпіади.

 

  За результатами проведеного І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» організаційним комітетом визначено переможців: перше місце виборов Максим Сокольвак, друге Юлія Коляда, а третє Ольга Грек.

 

 

 

   Щиро вітаємо наших переможців! Побажаємо їм подальших звершень і успіхів на шляху до здобуття омріяної професії!


Тарас Савчук,
заступник декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook