ЕКСКУРСІЯ НА ВИРОБНИЦТВО

2 березня 2023 року

 

1Для студентів четвертого курсу спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» навчання підходить до завершення. В рамках проведення тижня циклової комісії фізико-математичних дисциплін, та інформаційних технологій викладачем спеціальних комп'ютерних дисциплін Сергієм ШТОГРИНОМ організовано екскурсію на підприємство місцевого провайдера інтернет послуг. 

2

Підприємство «Мегаком» працює в Бережанах вже 23 роки. Його директор Сергій КРИВОРУЧКО (член ради роботодавців коледжу) ознайомив студентів з історією підприємства та його структурою. Також детально розкрив усі тонкощі пов'язані з інтернет трафіком. Про те, звідки, як, скільки і куди він розподіляється. Особлива увага була приділена останнім подіям. Це карантин, війна аварійні вимкнення світла які спонукали  збільшення навантаження на канали зв'язку та відповідне обладнання.  

345

Сергій Володимирович детально ознайомив студентів з обладнанням, яке використовується для безперебійної та надійної роботи підприємства. 

Особливо студентів цікавили заходи та засоби боротьби з кіберзлочинами.  Як саме підприємство реагує на такі виклики?

На думку студентів екскурсія була дуже цікавою дала змогу відповісти на питання, які їх цікавили. Адже за деякий час вони теж працюватимуть в галузі інформаційних технологій.

Особисто від себе, хочу щиро подякувати Сергієві КРИВОРУЧКО за його дорогоцінний час який він з радістю приділив для спілкування з нашими студентами.

 Сергій ШТОГРИН,
викладач спеціальних комп'ютерних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook