Обстріляні та опромінені: господарювання в українських лісах у воєнний час

24 лютого 2023 року
Vimeo

Розмова з керівником Регіонального Східноєвропейського моніторингового центру (REEFMC), професором Сергієм Зібцевим про історичні та поточні виклики боротьби з лісовими пожежами в Україні. Модератором заходу буде Джеймсон Карнс, помічник наукового директора «Захід у вогні» ICW. Подальшу сучасну та історичну перспективу запропонує Роберт Інгліш, професор міжнародних відносин USC Dornsife.

ВІДЕО: https://vimeo.com/777085171

Сергій Зібцев – професор кафедри лісівництва Національного університету біоресурсів і природокористування України та керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж (REEFMC) у Києві. REEFMC пов’язаний з Глобальним центром моніторингу пожеж (GFMC) і працював з міжнародними організаціями (ЮНЕП, ГЕФ, ОБСЄ) та ЄС над розробкою та впровадженням цілісного підходу до інтегрованого управління ландшафтними пожежами на основі досліджень, включаючи такі кризові регіони, як Чорнобильська Зона відчуження, а віднедавна – зона збройного конфлікту. Місія REEFMC полягає в наданні консультативної підтримки регіональним та українським органам влади, міжнародним організаціям у розробці політики та спроможності в інтегрованому управлінні ландшафтними пожежами.

Роберт Інгліш – доцент кафедри міжнародних відносин, слов’янських мов і літератури та екології. Він американський науковець, письменник, історик і вчений-міжнародник, який спеціалізується на історії та політиці сучасної Східної Європи, колишнього СРСР і Росії, з фокусом від загальних питань регіональних відносин до конкретних питань етнічної приналежності, ідентичності. Раніше він працював політичним аналітиком у Міністерстві оборони США та Комітеті національної безпеки.

Джеймсон Карнс — колишній пожежник, чиї дослідження зосереджені на боротьбі з лісовими пожежами на міжнародному рівні . Він працює помічником директора з досліджень «Захід у вогні» ICW.

 

Джерело: https://vimeo.com/777085171

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook