Підсумки першого тижня навчання: наша сила у навчанні та наполегливості

14 лютого 2023 року

 

Однією із найважливіших складових на старті підготовки висококваліфікованого фахівця є навчальний процес, на якому студенти не лише повинні уважно слухати матеріал, виконувати домашні завдання, а й вчитися навчатися після його закінчення. Саме у такому напрямі працюють викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Адже ми прагнемо не лише підготувати висококласних аграрних маркетологів, а й вкладаємо у розуміння студентства, що навчатися потрібно постійно і всюди, ніколи не зупинятися на досягнутих результатах та розвиватися не зважаючи ні на що.
 
     Маючи постійні перебої у електропостачанні, поганий мобільний та інтернет-зв’язок, часті повітряні тривоги, студентство та науково-педагогічний персонал кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі успішно провели перший тиждень навчальних занять у весняному семестрі 2022-2023 навчального року.
 
     Протягом першого тижня навчання були проведені лекційні та практичні заняття із дисциплін маркетинг, маркетингова цінова політика, аграрний маркетинг, спічрайтинг, інтернет-маркетинг та маркетинг соціальних мереж, маркетинг некомерційних організацій, маркетинг послуг, контент маркетинг та інших дисциплін для україномовних та англомовних груп.
 

     Незважаючи на труднощі, які постають перед студентами, перший тиждень навчання увінчався високою присутність на заняттях, активною роботою та плідними дискусіями у обговоренні основних завдань навчальних дисциплін, виконанням ситуаційних та аналітичних завдань, кейсів.

 

    Працюємо і навчаємося далі, виховуємо високоосвічену націю, яку неможливо побороти, яка незважаючи на всі труднощі навчається, розвивається і обов’язкове ПЕРЕМОЖЕ!!!! Наша сила у навчанні, наполегливості та трудолюбстві!!!

Олена Нагорна, Олена Барилович
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook