Тищенко Людмила Миколаївна

Викладає дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій», «Контроль якості та безпечності харчових виробництв», «Загальні технології. Технологія молока і молочних продуктів» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а «Технологія переробки продукції тваринництва» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.

Закінчила Український державний університет харчових технологій у 1999 році за спеціальністю «Технологія молока і молочних продуктів». Після закінчення університету працювала в Національному аграрному університеті на посаді асистента кафедри технології виробництва молока і яловичини, потім 12 років в Технологічному інституті молока та м’яса в відділі маслоробства.

У 2009 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 05.18.16 – технологія продуктів харчування.

З1.09.2012 року працює на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів в НУБіП України.

Проходила стажування у виробничому центрі Waltor group s.r.oв місті Острава, Чехія з 11.07.2017- 22.07.2017 р (сertifikát) та  у вищому навчальному закладі Wyźsza Szkoła Społeczno-Gospodarcza w PrzeworskuPolska 16-18.04.2019 (Certificate)

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook