Студент Немішаївського агротехнічного коледжу Владислав Бондар — чемпіон Європи з тхеквондо

6 грудня 2014 року

     25-28 листопада студент відділення «Ветеринарна медицина» відокремленого підрозділу університету «Немішаївський агротехнічний коледж» Владислав Бондар змагався за звання чемпіона Європи з тхеквондо серед юніорів. Першість проходила в м. Анталія (Туреччина). Всі три поєдинки Владислава увінчалися перемогою. Спочатку він переміг росіянина Георгія Танделова з рахунком 10:9, потім — турка Talha Bayram з рахунком 6:4. А зустріч у фіналі з французом Yoann Miangue принесла Владиславу чемпіонське звання.
  

     До речі, Владислав Бондар має чимало здобутків. Він — 7-микратний чемпіон України, став четвертим на чемпіонаті світу, першим з «Молдова оупен», «Бельгія оупен», «Росія оупен», призер «Австрія оупен», «ОАЄ оупен», «Турція оупен».
     Він — майстер спорту міжнародного класу, член збірної України серед юніорів — входить до ТОП-10 світового рейтингу серед юніорів у своїй категорії.
     Владислав Бондар — той яскравий приклад, коли заняття спортом вдало поєднуються із навчанням та активною позицією у громадському житті коледжу.

С.О. Чалієнко,
заступник директора з виховної роботи

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook