Навчально-науково-виробнича лабораторія "Бізнес аналітики"

Адреса: ауд.325, навчальний корпус 10, Героїв Оборони, 11 м.Київ, Україна

Тел.: 380445278651

Олександра РАЛКО, доцент, к.е.н.

 

 Дата створення - наказ ректора від 16.03.2021 №234 (відповідно до рішення Вченої ради НУБіП, протокол №7 від 03.03.2021).

Основні завдання ННВЛ «Бізнес-аналітика»:
- об'єднання зусиль науково-педагогічних (педагогічних) та наукових працівників, науково-технічного персоналу, докторантів, аспірантів, слухачів, здобувачів вищої освіти (далі - здобувачів) і найманих фахівців для впровадження в реальний сектор економіки загалом, та у сільськогосподарське виробництво зокрема, наукових розробок і передового досвіду з аналітичного супроводу економічних процесів за напрямами: менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, бізнес-проектування в міжнародному середовищі, міжнародні кредитно-розрахункові та валютні операції, управління міжнародною конкурентоспроможністю підприємств агропродовольчого сектору, управління міжнародною комерційною діяльністю, логістика в зовнішньоекономічній діяльності, міжнародний агробізнес, бізнес-стратегії в маркетинговій діяльності, бізнес-моделювання та управління проектами, управління бізнес-процесами, смарт-технології в агроменеджменті, планування та організація підприємства тощо
- проведення разом із підприємствами спільної навчально-науково-виробничої діяльності
- надання науково-консультаційних, освітніх, інформаційних та інших послуг, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 р. №796 "Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форми власності"
- використання можливостей Лабораторії для покращення рівня практичної підготовки здобувачів і підвищення кваліфікації працівників у виробничих умовах.
В рамках навчально-науково-виробничої лабораторії «Бізнес-аналітика» на регулярній основі протягом 2021-2023 рр. організовувались семінари-тренінги на тему «Міжнародні ринки та торгівля: чи готові ви стати трейдером?» для підготовки фахівців усіх галузей знань. Слухачі семінару-тренінгу мали унікальну можливість отримати сучасні знання про ринки, навчитись проводити фундаментальний і технічний аналіз міжнародних ринків, управляти ризиком та здійснювати практичну торгівлю на демо-рахунку. За позитивними результатами складання іспиту на семінарі-тренінгу слухачі мали можливість отримати сертифікати, що можуть бути визнані ЗВО в якості неформальної освіти.
Навчально-науково-виробнича лабораторія «Бізнес-аналітика» з метою підвищення рівня конкурентоспроможності менеджерів та економістів на ринку праці пропонує вдосконалити знання із ділової англійської мови в рамках English Speaking Business Club. Всі учасники курсу мають можливість: обговорювати актуальні й цікаві питання бізнесу, управління та економіки на рівні підприємства / національної економіки; проводити дискусії за доповідями TEDex провідних світових вчених та практиків; обговорювати топові публікації провідних світових видань в сфері бізнесу та аналітики (Forbes, Financial Times, The Economist, Harvard Business Review, The Washington Post, The Wall Street Journal); збагачувати власний словниковий запас бізнес-термінологією. По завершенні курсу слухачі мають можливість скласти підсумковий тест і отримати іменний сертифікат ННВЛ «Бізнес-аналітики».
В рамках роботи ННВЛ "Бізнес-аналітики" проводяться індивідуальні семінари з навчання та удосконалення знань з використання методик для оптимізації прийняття управлінських рішень.

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook