Вибори старост академічних груп 1 курсу механіко-технологічного факультету

29 листопада 2022 року
   Згідно з положенням про старосту академічної групи НУБіП України – старостою може бути один із студентів, який відзначається високими моральними якостями, користується авторитетом і повагою у студентів групи і науково-педагогічних працівників, має позитивний вплив на колектив групи і володіє організаторськими здібностями.

   Наприкінці першого семестру, з метою підтвердження вказаних вище якостей, призначених лідерів студентських колективів, на механіко-технологічному факультеті з 22 до 23 листопада 2022 року, за участі деканату та студентського активу, були проведені вибори старост академічних груп 1 курсу. У виборах активну позицію проявили всі першокурсники факультету, які, майже за семестр очного навчання, щільно познайомилися між собою та відчули баланс і згуртованість колективу академічної групи. Запропоновані від студентської спільноти кандидати обиралися закритим голосування, за переважною більшістю голосів.

 
   Отже, на посади старост 1 курсу механіко-технологічного факультету обрано наступних студентів:
Група АІ 2201 – Полтавця Сергія Сергійовича,
Група АІ 2202 – Броварця Микиту Євгеновича,
Група АІ 2203 – Швору Вадима Олександровича,
Група АІ 2204 – Братченка Сергія Володимировича,
Група АІ 2205 – Гордійчука Дениса Станіславовича,
Група ТТ 2206 – Баглая Андрія Юрійовича,
Група ТТ 2207 – Могильного Віктора Олександровича,
Група ТТ 2208 – Сокирко Анну Сергіївну.

   Варто зазначити, що прізвища обраних старост будуть зафіксовані наказом ректора університету, оскільки, за виконання своїх обов`язків, вони несуть повну відповідальність перед загальними зборами групи, куратором групи, деканатом факультету та ректоратом університету.
   Отож, побажаємо молодим очільникам студентських колективів активної енергії в організаційних справах та навчанні, бути стійкими, амбітними особистостями і, ні в якому разі, не схибити в довірі одногрупників. 

 

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної
 та виховної роботи
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook