Організація навчального процесу студентів І курсів – у полі зору декана факультету ветеринарної медицини

22 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   19 вересня деканат факультету ветеринарної медицини провів зустріч із здобувачами вищої освіти другого потоку першого курсу. Основні питання, які обговорювались на зустрічі – це якість навчання та організація освітнього процесу в НУБіП України та зокрема, на факультеті ветеринарної медицини.

 

   У своєму виступі декан факультету Микола Цвіліховський акцентував увагу на підвищенні якості освітнього процесу, відвідуванні занять, удосконаленні існуючих і розробці нових навчальних планів, адаптованих до Європейських стандартів. Він зупинився на викликах, які постають нині перед випускниками галузі «Ветеринарна медицина». По-перше, це запровадження з 2020 року для випускників певних галузей знань, в тому числі і для галузі «Ветеринарна медицина», єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Тому студентам потрібно це пам’ятати і готуватись до цих випробувань. Лише систематичне якісне навчання, старанна праця, самовіддача дадуть можливість успішно пройти дані випробування.

   Заступник декана Сергій Деркач детально познайомив студентів І курсу з графіком навчального процесу та положенням про заліки та іспити у НУБіП України. Закликав регулярно відвідування занять і щоденно наполегливо працювати, як під час очних лекційних, лабораторних занять, так і в дома, що дасть можливість успішно закінчити семестр. Доніс до присутніх інформацію щодо поводження в корпусі під час воєнного стану. Звернув увагу здобувачів вищої освіти на правила особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширенню вірусу COVID-19.

   Заступник декана Тарас Савчук у своєму виступі нагадав усім присутнім про «Присягу студента», яку вони прийняли на урочистій лінійці і закликав їх її дотримуватись. Також він детально зупинився на призначенні академічних та соціальних стипендій для певних категорій студентів. Розповів про рейтинг студентів та нарахування їм додаткових балів, правилах поведінки у навчальних корпусах університету та гуртожитку. Закликав студентів брати активну участь в усіх виховних та спортивних заходах які будуть проводитись на рівні факультету і Університету.

   Наприкінці зустрічі студенти мали змогу задати керівництву факультету питання, які їх цікавлять та отримати на них вичерпні відповіді.

 

Усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook