Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!

14 вересня 2022 року

   Вже понад двісті днів триває героїчна боротьба українського народу проти російських загарбників, які попри неймовірні втрати хочуть розтоптати Україну, знищити всі її демократичні цінності, нав’язати свою волю. Але завдяки мужнім і професійним діям ЗСУ та усіх військових формувань, які діють на фронті, а також незламній волі та єдності всіх українців у цей нелегкий час, ми не тільки стримуємо цей шалений натиск оскаженілих вбивць, а й звільняємо наших людей і окуповані території, повертаємо їх до нормального життя.

   Безумовно, все це дається неймовірними зусиллями і потребує ще більшої нашої згуртованості й самовіддачі. Свій внесок у загальні зусилля українців на підтримку боротьби з окупантами вкотре зробили члени профспілки нашого університету. На останньому засіданні профкому університету була ініційована і підтримана всіма його членами пропозиція про надання чергової фінансової допомоги нашим воїнам-захисникам. Цього разу вирішено передати кошти, які були заплановані на придбання подарункових сертифікатів, що традиційно презентували в якості вітання членам профспілки університету із Днем захисників і захисниць України (водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва). За згодою усіх членів профспілки 120 тисяч гривень були перераховані на потреби Головного військово-медичного клінічного центру (Центральний клінічний госпіталь) Державної прикордонної служби України. Цей заклад у цілодобовому режимі надає медичну допомогу воїнам Державної прикордонної служби України, які постраждали внаслідок бойових дій.

   Сподіваємося, що перераховані кошти допоможуть нашим захисникам швидше одужати та повернутися у стрій, щоб наблизити нашу Перемогу.

Ростислав Тарасенко,
голова профкому

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook