Мрії мають збуватися: кураторська година у студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

8 вересня 2022 року
НУБіП України

     Хто з нас ніколи не мріяв? Світ мрій – це місце, де все збувається і все йде так, як треба. Тож чергова кураторська година у студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» відбулася саме на хвилі мрій і швидкого їх здійснення.

     За допомогою простих правил можна пришвидшити здійснення мрій. Староста 1 групи Павло Паламарчук доніс до кожного студента свої вимоги щодо здійснення мрій. Він вважає і неодноразово в цьому переконувався, що є такі основні шість пунктів, які обов’язково наблизять мрію в реальність, і з великим задоволенням поділився цим з іншими однокурсниками.
  1. Напиши свої мрії.
  2. Зроби постер-колаж з мріями (виріж з журналів, роздрукуй на принтері фотографії, які відповідають твоїм мріям, наклей їх на ватман, прикрась та повісь у себе в кімнаті). Постер буде надихати тебе робити кроки для досягнення мрій.
  3. Розроби план досягнення мрій (кроки, які допоможуть тобі досягати мрій та вкажи часові рамки по кожному кроку)
  4. Постав собі за мету кожного дня робити кроки для досягнення мрій згідно плану (постав нагадування у смартфоні).
  5. Розкажи про свій план рідним та друзям — це мотивуватиме тебе досягати мрій!
  6. Періодично записуй та розповідай рідним та друзям про прогрес у досягненні мрій.

     На кураторській годині студенти у невимушеній обстановці розповіли про свої мрії, а наставники – викладачі кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК – підкреслили, що важливо знати, щоб мрії були добрими та не через заздрощі до інших. Якщо виникають труднощі або невдачі — ніколи не зупинятися! У кожного є великий потенціал, щоб досягти мрій. Тому вперед, до роботи, до здійснення мрій!

    Незважаючи, що кожен з нас має якісь свої найпотаємніші мрії і бажання, та одне у всіх присутніх на кураторській годині виявилося однаковим – це мрія і віра в найшвидшу перемогу української армії над ворогом, це відбудова України після закінчення цієї жахливої війни.

 
     По закінченні кураторської години кожен з присутніх зробив висновок, що наполегливість, працьовитість і віра в себе і українських людей – все це зробить нашу найважливішу мрію реальністю. Будь-яку справу необхідно довести до її кінця. Бути завжди на позитиві, вірити в себе та ні при яких обставинах не опускати руки. І залишатися просто людьми, це найголовніше у будь-якій роботі.
 
 

Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook