Кафедри механіко-технологічного факультету зміцнюють співпрацю з провідними компаніями сільськогосподарського машинобудування

8 вересня 2022 року
   Вирішення питання вивчення найсучасніших технологій виробництва продукції рослинництва та зайнятості здобувачів неможливе без налагодження тісної співпраці науки з провідними операторами ринку та виробниками сільськогосподарської техніки.

   Сьогодні кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів спільно із кафедрою сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Національного університету біоресурсів і природокористування України у плідній співпраці провели робочу зустріч з представниками компаній New Holland та Titan Machinery Ukraine.

   Обидві компанії дотримуються високих стандартів передпродажного та післяпродажного обслуговування, пропонуючи якісні, надійні та сучасні сервісні послуги від кваліфікованої команди фахівців. Стандарти, які закладено в основу роботи представництв в усьому світі, забезпечують клієнтів надійними та ефективними рішеннями.

 

   В ході зустрічі були визначені напрямки інтеграції сучасних європейських та американських виробників агротехніки в освітній процес з метою розширення наочного матеріалу та науково-методичного забезпечення кафедр, що є логічним розширення співпраці між Національними університетом біоресурсів і природокористування України та компаніями New Holland та Titan Machinery Ukraine.

 

Євген Калінін,
завідувач кафедри тракторів,
автомобілів та біоенергоресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook