В університеті відзначили День прапора

23 серпня 2022 року
   Сьогодні в університеті відзначили державне свято – День прапора: колектив вшанував один з двох національних символів держави. Участь у церемонії підняття державного прапора взяли викладачі, співробітники і студенти НУБіП.

   Уже вісімнадцятий рік поспіль Україна відзначає конституційне свято – День прапора, який органічно передує Дню незалежності. Але цьогоріч він особливий, бо кожен українець показав, що готовий захищати знамено нації як символ нашої свободи.

   У синьо-жовтому прапорі вся історія нації – від сивої давнини, часів Української народної республіки і до нинішньої незалежності, вітаючи присутніх підкреслив ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Саме під цим прапором українці сьогодні борються за свободу, за життя і майбутнє нації у кровопролитному протистоянні з російським агресором. Українська держава – це перспектива кожного з нас: студентів, їхніх батьків, викладачів і співробітників університету. Вихід у нас один – перемогти у цій кривавій боротьбі.

   І дуже символічно: прапор розгорнувся у верхній точці флагштоку під слова державного гімну України (який акапельно виконали викладачі кафедри культурології): запануєм і ми браття у своїй сторонці. Переконані, так і буде!

 

Валентин Обрамбальський

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook