Випускники механіко-технологічного факультету отримали дипломи бакалавра та магістра-дослідника

25 червня 2022 року
   Незважаючи на обмеження і скрутні обставини, пов’язані з агресією росіян, усвідомлюючи всі небезпечні обставини війни, студенти - випускники не зламалися і впевнено дійшли до фіналу навчання.
   24 червня 2022 року на механіко-технологічному факультеті відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів та магістрів-дослідників денної форми навчання. Дипломи бакалавра отримали 88 випускників освітньо-професійної програми «Агроінженерія», 32 випускники освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та 9 дипломів магістра отримали випускники освітньо-наукової програми «Агроінженерія». Приємно зазначити, що 9 бакалаврів та 2 магістри отримали дипломи з відзнакою.


  З вітальним словом до випускників, викладачів та гостей – всіх, хто відповідально здійснює вклад у формування висококваліфікованих інженерів та транспортних фахівців агропромислового комплексу країни, звернувся декан факультету Вячеслав Братішко.
 Декан наголосив на суттєвому поступі, у розвитку свідомого фахівця – освоєння, відповідно, першого та другого рівнів вищої освіти, що вказує на динаміку зростання потенціалу особистостей, які прагнуть знайти своє місце в житті. Наразі, ринок праці потребує свідомих інженерів та спеціалістів транспортної галузі.
     Але крім фахових знань, потрібно бути активним, наполегливим, працювати над своєю досконалістю, завжди вчитися і досягати сформованої мети. Випускники-бакалаври повинні, обов’язково, здобути другий магістерський рівень вищої освіти для вдалої самореалізації у майбутньому, адже, після освоєння освітнього ступеня магістра, вони зможуть працювати на керівних посадах провідних підприємств і компаній світу.
   Випускні урочистості відвідав поважний гість від керівництва університету, начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх. Крім привітань, Лариса Володимирівна акцентувала увагу на усвідомленні випускниками беззаперечного факту, що інженери – це мислячі люди, які завжди чітко окреслюють завдання та мають високу варіативність вирішення поставлених проблем. Не потрібно зупинятися на досягнутому, необхідно виконувати постійний рух, поглиблювати рівень свої знань, підвищувати професіоналізм.
   До вітальних слів долучився заступник декана з навчальної та виховної роботи Ігор Сівак. Заступник декана наголосив, що наразі, механіко-технологічний факультет підготував кваліфікованих спеціалістів, які, на протязі свого навчання, здійснювали свідомий вклад у розвиток професійного, культурного, спортивного та організаційного напрямків діяльності факультету. Зокрема, за відповідальність та стійкість, у виконанні обов’язків старости академічної групи, варто подякувати: Наталії Колєснік, Любомиру Соколюку, Каріні Назаренко, Данилу Бондару, Володимиру Бурдоносу, Олександру Нещадиму і Дмитру Пономаренку. Під час освітнього процесу, наполегливість та високі здобутки у навчанні продемонстрували: Олександр Плахтій, Антон Кумейко, Микола Баліцький, Володимир Глоба, Богдан Іванов, Максим Костенко, Андрій Дем’яненко, Андрій Пашко. Крім того, Андрій Пашко неодноразово прославляв університет та Україну, на змаганнях європейського рівня з міні-футболу. Свідомий вклад у діяльність виробничої складової держави здійснили: Олександр Макогін, Ростислав Осадчий, Андрій Ростовський, Віталій Єрошкін, Володимир Долюк.

   Випускникам потрібно берегти, примножувати і, в подальшому, розвивати рівень свого потенціалу, а також, бути людяними, мати авторитет – це непроста заслуга, вона потребує активної діяльності та надбання людських чеснот.
   До привітань також долучилися завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Іван Роговський, доцент Вікторія Опалко, диспетчер факультету Тетяна Сьомочкіна, а також самі випускники та їхні батьки. Урочистості пройшли у щирій і дружній атмосфері.

   Бажаємо дипломованим магістрам реалізувати всі свої задуми у майбутньому та досягнути високих вершин у своїй діяльності, а бакалаврам – успішного вступу до магістратури, для освоєння другого рівня вищої освіти. Всім мирного неба, здоров’я та Перемоги.

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook