Ірина Добробатько з Полтавщини обирає спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

23 серпня 2022, 11:19

           Вибір професії для випускника є чи не найскладнішим та найвідповідальнішим на життєвому шляху. От і наша абітурієнтка, Добробатько Ірина, з Полтавщини, з мальовничого селища міського типу Градизьк, розташованого на північно-східному узбережжі Кременчуцького водосховища, на схилі гори Пивиха, вперше познайомилася з факультетом тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України та прийняла рішення тут залишитися на найближчі роки.

 

 

-       Ірино, розкажіть, будь-ласка, про себе.
-               Мене звати Добробатько Ірина Юріївна. В цьому році завершила навчання в Градизькій гімназії імені героя України Олександра Більша, Градизької селищної ради Кременчуцького району Полтавської області. Моє селище славиться риболовством так, як розташоване на Кременчуцькому видосховищі.

 

В шкільні роки дуже захоплювалась співом, сподіваюсь, що і за навчання в університеті у мене буде можливість продовжувати займатися улюбленим захопленням.
 
 
-               Звідки ви дізналися про Національний університет біоресурсів і природокористування України?
-               Багато наштовхувалась на рекламу університету в Інтернеті. Більш детально дізналася від товариша. Він навчається на факультеті тваринництва та водних біоресурсів за спеціальність водні біоресурси. А я вирішила подати документи на спеціальність Технологія виробництва і переробка продукції тваринництваю.
-               Що спонукало вас обрати цю спеціальність?
-               Я вирішила, що на цю спеціальність завжди буде попит, тобто буде робота. Будь-який завод з переробки продукції тваринництва запропонує вакансію технолога.
 
 
-               Що очікуєте від навчання?
-               Очікую отримати високий рівень знань, мати унікальну можливість проходити практику в найкращих тваринницьких господарствах України, так і за кордоном, познайомитись з новими друзями.
-               Де плануєте працювати після закінчення навчання?
-               Поряд з моїм селищем знаходиться група підприємств «Глобино АГРО», провідний виробник м’ясомолочної продукції. Впевнена, що після закінчення університету та здобуття вищої освіти для мене знайдеться робота на цьому сучасному підприємстві України.
Дякуємо Ірино за інтерв’ю, бажаємо успіхів у навчанні. Зустрінемось на заняттях в Національному університеті біоресурсів і природокористування України!
 
 
Інтерв’ю з абітурієнткою провела
доцент кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві
Уманець Руслана
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook