Підписано угоду про співпрацю із Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова!

1 листопада 2014 року

 Нещодавно між нашим університетом та Національним педагогічним університетом імені М.П. Драгоманова підписано договір про співпрацю на п’ять років. Угодою передбачено співробітництво в рамках  організації ефективної навчальної та організаційної роботи обох вишів. 

  

 
Зокрема, це стосується розробки, узгодження, координації та впровадження навчальних планів і програм з професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців відповідно до існуючих Державних стандартів.
 
Спільною є участь в програмах і проектах та проведенні науково-практичних досліджень, конференцій, семінарів, диспутів, тематичних зустрічей і «круглих столів» з актуальних проблем. 
 
Ще одним напрямом угоди є залучення фахівців університетів до читання лекцій, ведення практичних та семінарських занять в системі підготовки (перепідготовки, підвищення кваліфікації) та атестації науково-педагогічних і наукових кадрів вищої кваліфікації. Планується співробітництво в спеціалізованих вчених радах обох сторін. 
 
Відповідальною особою від університету є  професор кафедри екології агросфери та екологічного контролю Наталія Рідей, а від  НПУ ім. М.П. Драгоманова – директор Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації Володимир Ісаєнко.
 
Ольга Наконечна
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook