Леся Хаба обирає освітню програму «Педагогіка вищої школи»

2 серпня 2022 року

- Добрий день, представтеся та розкажіть про себе.
- Я – Хаба Леся Петрівна. Закінчила Кам’янець – Подільський національний університет ім. І. Огієнка здобула кваліфікацію бакалавра педагогічної освіти за спеціальністю «Початкове навчання» спеціалізація «Дошкільне виховання». Протягом 9 років працюю вихователем у садочку. Мені подобається моя робота. Дуже люблю маленьких дітей і добре розуміюся на тонкощах їх виховання.

- Скажіть, будь ласка, чому вирішили вступати саме до нашого університету?
- Через соціальні мережі знайомилась. із вищими закладами України Мені дуже сподобався сайт НУБІП. Також із різних джерел я отримала схвальні відгуки про цей заклад вищої освіти. Остаточно визначитися із своїм рішенням допомогло спілкування з викладачами кафедри педагогіки. Надала перевагу Національному університету біоресурсів та природокористування України ще й тому, що він дає можливість отримати подвійний диплом та стати професіоналом своєї справи.

- Чому Ви обрали цю спеціальність?
- Професія педагога змушує весь час рухатися вперед, шукати і знаходити щось нове, розвивати свої здібності удосконалювати педагогічні навички. Я давно цікавилася педагогікою. Хочу себе спробувати і в науковому руслі. Вважаю, що освіта в сфері педагогіки, зокрема, педагогіки вищої школи, стане мені у нагоді та допоможе у професійному зростанні.

- Як Ви дізналися про університет та, зокрема, про цю спеціальність?
- Мої друзі навчалися у вас та розповіли про особливості навчання в Національному університет біоресурсів і природокористування України. Зокрема, мене зацікавив гуманітарно-педагогічний факультет, де є спеціальність «Освітні, педагогічні науки». Ознайомилася зі складом викладачів факультету та його матеріально-технічною базою. Була приємно вражена високо професійністю викладачів, які забезпечують викладання навчальних дисциплін на обраній мною освітній програмі. А також вразила потужна матеріально-технічна база факультету.

- Які ваші очікування від навчання в університеті?
- Маю намір здобути якісну освіту в НУБІП і розширити знання з педагогіки та методики організації освітнього процесу. А також отримати диплом магістра що відкриє для мене нові перспективи.

асистент кафедри педагогіки
Павло Смоляк

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook