Вероніка Степаненко: пишаюсь, що я випускниця бакалаврату та обов'язково продовжу навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

31 липня 2022 року
  • Вітаю! Вероніко, розкажіть, будь-ласка, про себе?

     — Доброго дня! Я, Степаненко Вероніка, народилась і проживаю у маленькому, мальовничому місті Каневі Черкаської області. У цьому році я успішно отримала диплом «ОС» Бакалавр і стала випускницею нашого Національного університету біоресурсів і природокористування України, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
  • Під час навчання, де Ви проходили виробничу практику?

     — Мій шлях розпочався з виробничої практики від факультету у Польщі на заводі “Partner’s”. Надалі я зрозуміла, що потрібно розвивати свою кар‘єру в нашій Україні. Оцінивши найуспішніші і найперспективніші компанії мій вибір впав на Приватне акціонерне товариство «Миронівський хлібопродукт» і мені дуже пощастило, адже якраз була вільна вакансія на посаду старшого інспектора з контролю якості продукції.
 
  • Чи пригодилась вам в житті спеціальність, яку  Ви здобули в університеті і чи розвиваєтеся в ній?

     — Так, звичайно. Ще на 3 курсі я почала працювати за фахом і здобувши ОС «Бакалавра» за спеціальністю 181 «Харчові технології» можу впевнено вважатися спеціалістом своєї справи. Але я не збираюсь зупинятись на досягнутому і планую далі продовжити навчання вже у вступі на ОС «Магістр» на цьому ж факультеті.
  • Вероніко, скажіть, чому Ви обрали для вивчення і роботи саме харчову промисловість?

     — Насправді, я довго обирала де б я хотіла навчатись, адже це важливий крок. Провівши аналіз професій у яких є розвиток та прибуток я обрала спеціальність «Харчового технолога». Галузь харчування завжди буде у ТОПі на ринку праці. Виробляти якісний продукт стало моєю головною метою. А вступ у НУБіП – це про перспективне майбутнє і про високий рівень знань, тому мій вибір був одразу очевидним. Впевнена, що з такою підримкою як на нашому факультеті я стану гідним випускником та спеціалістом. 
  • Дякую Вам за цікаве інтерв’ю і я рада, що ви впевнені у вибраній спеціальності! Бажаю Вам успіхів!

 
Наталія Голембовська, 
доцент кафедри технології м′ясних,
рибних та морепродуктів

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook