Перші абітурієнти подали заяви на вступ до НУБіП України!

31 липня 2022 року
     Відсьогодні стартувала Вступна кампанія 2022 до закладів вищої освіти України. З надією в очах співробітники приймальної комісії Національного університету біоресурсів і природокористування України слідкують за останніми змінами на сайті ЄДЕБО, очікуючи на хвилю поданих вступниками заяв. При цьому, звісно, кожен прекрасно розуміє, що нинішні обставини внесли суттєві корективи в життя українців загалом та освітній процес зокрема.

     Є перші ластівки. Зареєстровано понад двісті заяв вступників за 45 спеціальностями, які пропонує НУБіП України своїм вступникам. Першими серед вступників зорієнтувалися випускники фахових коледжів. У той час як випускники шкіл переважно все ще чекають на офіційно зафіксовані результати проходження Національного мультипредметного тесту. Тож вони все ще не включилися активно в процес подачі документів, але, безумовно, перебувають на високому старті.

     Що ж до НУБіП України, то цей провідний на теренах України і знаний у світі науково-освітній заклад зробив усе можливе і необхідне, аби надати належний рівень фахової підготовки студентам.
     Тож усіх нас, освітян і вступників, з початком Вступної кампанії.


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook