Випускники коледжу Максим М’язко та Владислав Масліченко обирають для навчання НУБіП України

27 липня 2022 року
     Студенти Маслівського аграрного коледжу ім. П.Х. Гаркавого Максим Мязко та Владислав Масліченко планують продовжити навчання в НУБіП України, на факультеті конструювання та дизайну, за спеціальністю «Галузеве машинобудування». 
     Хлопці розповіли про себе. Максим Мязко проживає в селі Владиславка, а Владислав Масліченко – у місті Миронівка, Обухівського району Київської області. Батьки хлопців працюють на Миронівському заводі з виготовлення круп і комбікормів. У цьому році Максим і Владислав завершили навчання у Маслівському аграрному коледжі ім. П.Х. Гаркавого за спеціальністю «Автомобільний транспорт», їх кваліфікація технік-механік. 
  • Звідки дізнались про НУБіП України та факультет конструювання та дизайну?

     — Про НУБіП України дізнались від своїх товаришів, які вже навчаються в університеті. Вони розповіли, що після закінчення Маслівського аграрного коледжу ім. П.Х. Гаркавого можна продовжити навчання вже у НУБіП України. Особливо цікавить навчання на бакалавраті за спеціальністю «Галузеве машинобудування», та подальше навчання в магістратурі за освітньою програмою «Технічний сервіс машин і обладнання сільськогосподарського виробництва». А ще був День відкритих дверей в НУБіП України, коли студенти коледжу мали онлайн-зустріч з ректором С.М. Ніколаєнком. Хлопцям запам’ятався День відкритих дверей на факультеті конструювання та дизайну, зустріч з деканом З.В. Ружилом та заступником декана О.А. Марусом, завідувачами кафедри, кращими студентами.

  • Що стало вирішальним у виборі професії?

     — Після кількох років навчання в коледжі, проходження навчальних і виробничих практик на станціях технічного обслуговування автомобілів, переконались, що найбільше подобається спеціальність «Галузеве машинобудування» та маємо велике бажання і надалі розвиватися саме в цій сфері.

  • Які маєте захоплення?

     — Є багато різних захоплень, але під час навчання в коледжі зрозуміли, що основним захопленнями є техніка. Сім’ї мають автомобілі та мотоцикли, нам надзвичайно цікаво їх не лише якісно обслуговувати та ремонтувати, але й ефективно експлуатувати.

 

  • Яке Ваше відношення до спорту?

     — Захоплюємось футболом та баскетболом. Плануємо продовжити відвідувати секцію з баскетболу в НУБіП України.

  • Про що Ви мрієте?

     — Мріємо про Мир в Україні, мріємо досягти успіху у своїй професії – сервісному обслуговуванні автомобілів та сільськогосподарської техніки. А реалізувати плани можна продовживши навчання в НУБіП України на факультеті конструювання та дизайну за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Технічний сервіс машин і обладнання сільськогосподарського виробництва».

  • Побажаємо Максиму та Владиславу пройти конкурсний відбір та стати студентами НУБіП України!


Спілкувався Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook