Вікторія Радковська: Разом із факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК: Цінності. Досвід. Знання. Компетентності. Технології для формування успішної особистості
Вікторія Радковська: Разом із факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК: Цінності. Досвід. Знання. Компетентності. Технології для формування успішної особистості
26 липня 2022 року
Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів продовжує практику розмов перед вступом до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Раді познайомити з майбутньою студенткою – Вікторією Радковською.
Мої вітання, Вікторія! Розкажіть про себе.
— Добридень! Звати мене Вікторія Радковська, мені 19 років. Родом я із села Велика Мечетня, Кривоозерського району Миколаївської області. В цьому році закінчила Мигійський коледж Миколаївського національного аграрного університету, в якому здобула професійну кваліфікацію «Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва». На даний час готуюся приєднатися до лав студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Чому Ви обрали саме цей університет?
— Визначившись ким я мрію стати в майбутньому, я вирішила, що треба обрати гарний навчальний заклад. Саме НУБіП України як варіант для подальшого навчання порадила мені викладачка з коледжу, в якому я навчалася. З пошуку в мережі «Інтернет» я потрапила на сайт університету, з омріяною спеціальністю 181 «Харчові технології» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Після його перегляду я зрозуміла, що хочу стати частиною життя, яке вирує в університеті.
Чого Ви очікуєте від навчання в НУБіП України?
— Кожен абітурієнт повинен визначитись з вибором вишу для подальшого навчання, щоб здобути фах, який дасть перспективи в житті. НУБіП має високий рейтинг серед вишів України і є одним із найперспективніших у державі.
Загалом переглянувши сайт університету я зрозуміла, що неймовірно дружній навчальний заклад із високим рівнем патріотизму, у якому працюють професійні викладачі та надзвичайно потужна матеріально-технічна база та її доступність для студентів.
Не менш важливим є те, що студентам університету доступні сприятливі умови для здорового дозвілля та затишного проживання. Я впевнена, що в НУБіП України будуть створені всі необхідні умови для якісного навчального процесу, а використання технологій дистанційного навчання під час організації здобуття вищої освіти, не буде перешкодою ні під час карантину та інших надзвичайних обставин.
Чому обрали факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?
— Склад харчової продукції та її якість, проблеми харчування – це ті речі, якими я цікавлюся змалечку та отримую задоволення від нових знань у цій сфері. Розуміючи актуальність та важливість харчової галузі, особливо у ситуації війни в нашій країні, я вирішила у майбутньому стати фахівцем у харчовій галузі, обравши освітню програму «Харчові технології». Ознайомившись з її змістом, маю впевненість, що ті обов’язкові навчальні дисципліни, які вона передбачає, дадуть мені можливість стати висококваліфікованим спеціалістом та реалізувати свої професійні плани.
Вікторія, і наостанок, ким Ви себе бачите після закінчення навчання? Які Ваші плани на майбутнє?
— Я планую стати успішною людиною. І впевнена, що безперечно нею стану! Випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – професіонали в своїй галузі. І я переконана, що НУБіП – це мій квиток у світле майбутнє!
Вікторія щиро дякую за розмову. Бажаю успішного проходження вступної кампанії та радо чекаємо Вас вже у якості студентки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Розмову вела Наталія Слободянюк
завідувач кафедри технології м’ясних,
завідувач кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів