На території Боярської громади знайшли залишки касети з «Граду»

19 липня 2022 року
Київщина 24/7

18 липня на території Боярської громади були знайдені залишки касети з реактивної системи «Град». Про це повідомляє Боярський інформаційний центр.

Інформація про небезпечну знахідку надійшла в 11:44 до оперативно-диспетчерської служби. Зазначалось, що вибухонебезпечний предмет знаходиться у селі Жорнівка Фастівського району Боярської міської територіальної громади. Ним виявились уламки касети з реактивної системи «Град». Після цього був викликана служба Мобільного рятувального центру ДСНС України для безпечного знешкодження.

«З метою запобігання виникнення загрози травмування та іншого роду унеможливлення подій, інспекторський склад Фастівського районного управління звертається до усіх громадян бути особливо уважними та обережними під час перебування в лісовому масиві, суворо дотримуватись правил безпеки, знати алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних та схожих на них предметів, та у разі знаходження негайно повідомляти за номером «101» чи «102».

 

Джерело: Київщина 24/7. https://www.kyivschina24.com/news/na-terytoriyi-boyarskoyi-gromady-znajshly-zalyshky-kasety-z-gradu/

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook