Поєднати традиції та інновації

28 жовтня 2014 року

      У період бурхливого розвитку науково-технічного прогресу активно запроваджуються інноваційні принципи в усіх сферах людського життя. Звичайно, ці зміни стосуються й освіти, зрештою, вона є рушієм самого прогресу.

        Наразі Україна чітко окреслила орієнтир на входження в освітній та науковий простір Європи, здійснює модернізацію освітньої системи у контексті вимог Болонських угод. Однак, на даному етапі реформування української вищої освіти важливо перейняти тільки все найкраще з європейського досвіду і при цьому не розгубити своїх вітчизняних надбань.
      З метою обміну досвідом, надання методичних порад колегам у відокремлених підрозділах університету, а також реалізації завдань профорієнтаційної роботи кафедра педагогіки делегувала доктора педагогічних наук, професора І.В. Зайченка до ВП НУБіП України “Заліщицький аграрний коледж” для участі в семінарі ‘Традиції та інновація в педагогічній діяльності".
   
        

Книги від автора. Професор І.В. Зайченко вручає подарунки директору Заліщицького аграрного коледжу В.С. Глові

 

Організатори та доповідачі семінару.

 

Зліва на право: В.С. Глова – директор коледжу, Н.Я. Деркач – методист коледжу, І.В. Зайченко – професор кафедри педагогіки НУБіП України,

О.В. Лапа– доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті НУБіП України, М.В. Сопилюк - заступник директора коледжу з навчальної роботи

 

Учасники семінару

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook