Комісійний огляд найпростіших укриттів в Ірпінському фаховому коледжі

5 липня 2022 року

   З метою підготовки до початку організації освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році в умовах воєнного стану та гарантування безпечних умов навчання та праці для усіх учасників освітнього процесу 4 липня 2022 року комісією у складі головного фахівця ВОЗ ЦЗ Бучанського районного управління ДСНС у Київській області, майора Романа Остапчука, начальника відділу надзвичайних ситуацій, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Ірпінської міської ради Ігоря Остапчука та головного спеціаліста Юлії Чаплюк, у присутності в.о. директора коледжу Дмитра Костюка та фахівця з питань ЦЗ Олександра Тимченка, проведено обстеження (огляд) найпростіших укриттів, розташованих у підвальних приміщеннях будівлі Ірпінського фахового коледжу.
   Комісія відмітила роботу коледжу на предмет комплектації найпростіших укриттів: електропостачанням, резервними засобами захисту, продуктами харчування та медикаментами.

   


   За результатами обстеження рятувальниками надані рекомендації щодо приведення ЗСЦЗ в стан готовності до прийому учасників освітнього процесу, та перелік усіх організаційних та практичних заходів щодо облаштування належним чином найпростішого укриття.
   Також, наголошено про дотримання заходів безпеки при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, та вручено тематичні агітаційні матеріали для подальшого розміщення їх на куточках безпеки освітнього закладу.

 

Олександр ТИМЧЕНКО,
фахівець з питань ЦЗ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook