Квоти для вступників з особливо небезпечних територій

4 липня 2022 року

 

     У Вступній кампанії-2022 передбачене поняття «особливо небезпечна територія», до якої належить територія України, яка визнана тимчасово окупованою в умовах воєнного стану, територіальні громади, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).

          До списку входять 66 громад у Донецькій області, 51 – у Харківській, 7 – у Дніпропетровській, 37 – у Луганській, 52 – у Запорізькій, 49 – у Херсонській, 24 – у Миколаївській, 18 – у Сумській.

         Вступники на основі повної загальної середньої освіти з означених територій мають право вступати без НМТ (ЗНО 2019-2021 рр.) на основі індивідуальної усної співбесіди у дистанційному режимі.

         Для цього необхідно у період з 11 липня до 8 серпня звернутись до приймальної комісії НУБіП України для подачі заяв та документів, а також підтвердження місця реєстрації та проживання.

 

      Особи з особливо небезпечних територій беруть участь у конкурсному відборі за результатами індивідуальної усної співбесіди або НМТ/ЗНО в межах квоти-2 на місця державного замовлення.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook