Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Аграрні науки та продовольство» за напрямком «Агрономія»

28 червня 2022 року
     Реєстрація учасників та подання проєктів на перший тур II етапу Конкурсу тривали до 01 травня 2022 р. На перший тур Конкурсу було подано 235 проєктів з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 29 університетів таких країн як: Польща, Канада, США, Німеччина, Чехія, Молдова, Латвія та ін. За напрямом «Агрономія в Конкурсі на першому турі ІІ етапу прийняли участь 53 студентські наукові роботи.

     20 травня 2022 р. офіційно завершено перший тур II етапу Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство», який проводиться згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 12.10.2021 р. №1096 на базі Миколаївського національного аграрного університету. Конкурс проводиться за напрямками: агрономія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агроінженерія. На першому турі II етапу Конкурсу відбулося рецензування наукових проєктів членами журі та обговорення їх на засіданнях, які проходили 20 травня 2022 р. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% від загальної кількості учасників відповідно до рейтингу), які запрошені до участі у другому турі II етапу Конкурсу.

  

     До другого туру за напрямком «Агрономія» пройшло 15 наукових робіт. За підсумками Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство» у 2021-2022 навчальному році до фіналу вийшли студентські наукові роботи з вітчизняних та закордонних університетів. Дипломом другого ступеню відзначена наукова робота «Стимулювання розвитку насіння за застосування нанопрепаратів» представлена студенткою третього курсу агробіологічного факультету Антал Яною та магістром Саскачеванського Університету (Канада) Маламурою Даном. Наукова робота підготовлена під керівництвом завідувача кафедри рослинництва Каленської С. М. Робота виконана за одним з новітніх напрямів наукових досліджень – нанотехнології в рослинництві, за яким на кафедрі рослинництва виконуються наукові дослідження в співпраці з науковими установами України та науковими установами – партнерами з закордонну.

 

     В Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувається активна наукова діяльність науково-педагогічного персоналу та залучення до неї студентів. Одним з основних напрямів діяльності НУБіП України є постійне оновлення бази приладів, інструментів, сільськогосподарської техніки, необхідної для проведення польових дослідів, що безумовно сприяє проведенню наукових досліджень за актуальними напрямами на міжнародному рівні.

Вітаємо наших переможців! Подальших наукових досягнень!

Оксана Тонха,
декан агробіологічного факультету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook