Ямковий ремонт доріг у студентському містечку

14 червня 2022 року
     Кожен українець, навіть у час воєнного стану, намагається жити звичним життям, працювати та розбудовувати країну. Відповідно і студентське містечко університету спільно з господарським відділом продовжують виконувати аварійні ремонтні роботи в гуртожитках та на території, що були внесені в план ремонтних робіт ще до 24 лютого 2022 року.

     «Після кожної зими вибиваються ділянки, десь трохи не приєднані асфальтом. Туди сиплеться зимою сіль і пісок – це сприяє появі великих ям» – говорить Сергій Стецюк, директор студентського містечка. Тому 14 червня 2022 року під керівництвом Сергія Васильовича та головного інженера Олега Самсонюка провели ямковий ремонт доріг біля гуртожитків № 1, 9, 10, 11, 12. Також до роботи взялися активні студенти та працівники ближніх гуртожитків, озброївшись мітлами і лопатами. Очистили поверхню, розмітили вибоїни, ломом вибили місця за наміченим контуром, спеціальним пилососом видули з ями дрібні фрагменти, обмазали дно і стінки тонким шаром гарячого бітуму тощо. Пізніше заповнювали все підготовленою гарячою сумішшю і розподіляли лопатами. Завершивши заповнення вибоїн приступили до її ущільнення за допомогою віброплити.

     Локальний ремонт асфальту – ефективний метод підтримки доріг в задовільному стані, що також дозволяє проводити ремонт в короткі строки. Даний вид робіт забезпечить охайний вигляд території студентського містечка та дасть можливість безпечного переміщення мешканців гуртожитків.

     Кропітка робота здійснювалась на позитиві та в хорошій атмосфері. Працювали з думкою про те, що такий вклад в життя студентів забезпечить для них максимальну зручність та безпечність дорогою до їх домівки.
     Дякуємо студентам, що приклали зусилля для покращення кампусу.


Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівці студентського містечка

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook