Керівники міжкафедральних навчальних лабораторій активно включилися в профорієнтаційну роботу

1 червня 2022 року
     01 червня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася чергова робоча нарада з керівниками міжкафедральних навчальних лабораторій. Головне питання – це вступна компанія 2022 року, яка відбуватиметься в надзвичайних умовах військової агресії росії проти України.

     Василь Дмитрович закцентував увагу на вступі випускників лабораторій до магістратури, та їх участі у зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком. Загальна кількість випускників лабораторій значно більша зареєстрованих, тому необхідно посилити цю роботу.
     Також обговорювалося питання стану сплати за навчання студентів у першому семестрі 2022-2023 навчального року, термін якого, передбачений контрактом, закінчився 30 травня.

     Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко наголосив на посиленні профорієнтіційної роботи в коледжах на базі яких функціонують міжкафедральні навчальні лабораторії, необхідності ліквідації заборгованостей сплати за навчання або їх відтермінування.

Валентина Попик,
методист відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook