Виставку педагогічного досвіду і творчості молоді відкрито

13 травня 2022 року

12 травня 2022 року у коледжі розпочала свою роботу традиційна Виставка педагогічного досвіду і творчості молоді. Цього року Виставку присвячено до Дня науки в Україні, який буде святкуватися 21 травня 2022 р., до цього ж дня триватиме експозиція виставкових матеріалів. Виставка дозволяє виявляти та поширювати перспективний педагогічний досвід та інновації освітньої діяльності серед педагогічних і науково-педагогічних працівників коледжу. У процесі підготовки методичних матеріалів, узагальнення фахового досвіду підвищується педагогічна майстерність викладачів, зростає їх професійна компетентність.

У методичному кабінеті пройшов огляд робіт, представлених на виставку. Огляд виставкових експонатів провели: Корсун Ярослав Петрович, директор коледжу, Царук Василь Юрійович, заступник директора з навчальної роботи, Талімончук Олександр Григорович, заступник директора з виховної роботи, Качановський Олег Ігорович, заступник директора з виробничої роботи, Балдич Людмила Володимирівна, методист коледжу, голови циклових комісій, завідувачі відділень.

Участь у Виставці взяли викладачі семи циклових комісій коледжу. Загальна кількість представлених робіт 313, з них 155 – методичні розробки і 28 творчих робіт викладачів а також 111 художньо-естетичних та 19 наукових та пошуково-дослідницьких студентських робіт.

На виставку також були представлені роботи учасників конкурсу «Лідер коледжівської освіти», у яких відображена організаційна, навчальна, методична і громадська робота та перспективний педагогічний досвід, що стосується надбань 2021-2022 н. р., загальною кількістю 37 у шести номінаціях.

Голови циклових комісій предстали доробок викладачів і студентів.

Дякуємо активним учасникам Виставки педагогічного досвіду і творчості молоді, які надали експонати. Бажаємо творчого натхнення та успіхів у педагогічній роботі.

 

Людмила Балдич,

методист коледжу

  


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook