Ключові питання освітнього процесу обговорили на нараді із завідувачами кафедр

20 травня 2022 року

 Чергова нарада із завідувачами кафедр відбулася 20 травня на факультеті аграрного менеджменту. Під час засідання обговорили ряд питань серед яких старт весняної екзаменаційної сесії для студентів бакалаврату 1-3 курсів та магістрів, підготовка до вступної кампанії, оновлення навчально-методичного забезпечення.


   Декан факультету Анатолій Остапчук звернувся до колег із закликом активізації профорієнтаційної роботи, зазначивши, що ми не можемо втратити жодного студента бакалаврату під час вступу до магістратури. Також було наголошено, що у зв’язку з підготовкою до нового 2022-2023 навчального року та з метою забезпечення високої якості освітньої діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України, методичного забезпечення освітнього процесу, покращення самостійної роботи студентів оновлення науково-педагогічними працівниками, які відповідають за викладання навчальних дисциплін відповідних спеціальностей та освітніх програм необхідно оновити та розмістити на сторінках кафедр сайту університету електронні версії оновлених робочих програм та силабусів навчальних дисциплін до 10 червня 2022 року.
   Заступник декана Людмила Чорненька акцентвала увагу на організованому документообігу під час сесії, якщо студент з поважних причин не зміг бути присутнім на підсумковому контролі, йому надається право ліквідувати заборгованість, у визначений викладачем день.
   Заступник декана Лариса Карпенко наголосила на необхідності активізації роботи наставників академічних груп, щоденному моніторингу місця перебування студентів, супроводу в навчальному процесі та допомоги в інформаційному забезпеченні.
   Заступник декана з наукової роботи Віра Бутенко проінформувала про наукові заходи, що заплановані на найближчий час та ознайомила з можливостями залучення науково-педагогічних працівників до наукових проектів.
   Завідуючі кафедрами прозвітували про роботу колективів та проінформували про план роботи на наступний тиждень.

Лариса Карпенко, Людмила Чорненька, заступники декана 
факультету аграрного менеджменту
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook