Абітурієнтка Юлія Шевченко обирає Філологію (Англійську мову): «НУБіП України – це можливість, простір, шлях до здійснення мрій!»

11 травня 2022 року
  • Добрий день! Представтеся, будь ласка.

     – Добрий день! Я Юлія Шевченко, я майбутній перекладач чи сучасний вчитель англійської мови, а може, й не тільки англійської. Наразі закінчую навчання у середній загальноосвітній школі № 288 міста Києва.

  • Яке Ваше бачення вибору майбутньої професії?

     – Вибір майбутньої професії — це одне з найважливіших рішень у житті кожного підлітка, адже саме від нього буде залежати майбутнє життя та, звичайно, його якість і рівень. Майже все своє життя я поклала на вивчення мов, особливо такі, як українська й англійська. Породили безмежне кохання до цих мов мої шкільні вчителі, яким я буду вдячна на все життя. Завдяки їм моя увага вже давно прикута до гуманітарних наук.

  • Чим приваблює Вас професія вчителя, зокрема англійської мови?

     – Як на мене, бути вчителем – це бути героєм із масштабними амбіціями і неймовірною силою у всьому. Адже, не всім по силі постійно рости, рухати життя і цього вчити інших. Майже всі хочуть мати гарну дикцію, вільне володіння мовою, гарні керівничі навички, бути активною людиною, досягати занебесних цілей або ж йти наперекір всьому, задля свого успіху. І цьому нас навчить Педагог!

  • Свій вибір Ви зупинили на нашому університетові. Чому?

     – Чому я обрала саме Національний університет біоресурсів і природокористування України? Відповідь – проста. Я – та людина, яка сповнена активності та цілеспрямованості. Дізнавшись про можливості цього університету, а точніше те, що він веде активне життя і бере участь у різних заходах, я закохалася в цей університет. Ще особливо «впало в око» те, що спеціальність «Філологія», окрім викладача, надає список нових професій, що диктує життя на сьогодні: перекладач, гід-перекладач, референт із міжнародних зв’язків, співробітник ЗМІ або ж рекламних агенцій, фрилансер та ін.
     НУБіП України – це заклад вищої освіти, де я зможу не тільки отримати знання високого рівня, а й брати активну участь у його житті. Мені подобається займатися науковою діяльністю. Свого часу написала дві наукові роботи МАН, за які отримувала призові місця, виступала на різних конкурсах, виконувала роль волонтера у програмі Європейського Союзу Еразмус+ і багато іншого.
     НУБіП – це місце, де я зможу продовжувати реалізовувати себе як особистість. НУБіП – це можливість, простір, шлях до здійснення мрій! Цей університет з надзвичайно високою науковою, міжнародною репутацією. Його активно рекомендують вчителі шкіл та ЗМІ. Цей університет веде активну сторінку у соціальних мережах, завдяки цьому, випускники шкіл отримують змістовну інформацію щодо вступу.

     Дякуємо за доступну іформацію!
     
Я обираю НУБіП! Я обираю «Філологію (Англійську мову)»!

Розмову записала завідувач кафедри
романо-германських мов і перекладу
Марія Личук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook