На факультеті землевпорядкування відбувся атестаційний екзамен бакалаврів спеціальності 193 Геодезія та землеустрій

21 квітня 2022, 9:00
факультет землевпорядкування
     21 квітня 2022 року на факультеті землевпорядкування здобувачі освітнього ступеня бакалавр заочної форми навчання освітньої професійної програми 193 «Геодезія та землеустрій» складали підсумкову атестацію. Атестаційний екзамен пройшов організовано та успішно у дистанційному форматі, а бакалаври-землевпорядники підтвердили свої знання, вміння та компетенції набуті ними протягом навчання.

     За наказом ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка оцінювала студентів Екзаменаційна комісія під головуванням завідувача кафедри землевпорядного проектування професора Андрія Мартина. До складу комісії також увійшли декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук та завідувачка кафедри управління земельними ресурсами Ольга Дорош. Секретарем комісії призначено було завідувача лабораторії кафедри земельного кадастру Марину Литвин. Програма атестаційного екзамену була розроблена відповідно до «Положення про екзаменаційні комісії у НУБіП України». Її та всі інші необхідні документи були заздалегідь розміщені на офіційній сторінці факультету у розділі «Літня екзаменаційна сесія 2021-22 н.р.».

     Здобувачі виконували завдання за допомогою навчально-інформаційного порталу Elearn. Кожне атестаційне завдання складалося з двох частин, які поділені за ступенем складності. У першій частині відповіли на 14 тестових завдань різної складності (встановлення відповідності, встановлення правильної послідовності, запис пропущеного поняття або формули). У другій частині здобувачі отримували 3 питання (задач) у відкритій формі. Після чого надавали письмову обґрунтовану та розгорнуту відповідь.

     Заключним етапом оцінювання була усна співбесіда задля остаточного визначення рівня засвоєних знань. Під час атестаційного екзамену здобувачі показали високий рівень володіння здобутими професійними знаннями.
     Бажаємо їм не зупинятись на досягнутому й продовжувати вдосконалювати свої професійні вміння і навички навчаючись в магістратурі НУБіП України! Адже компетентні фахівці – це майбутнє нашої країни!

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook