Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту : наша Перемога – в знаннях і турботі про кожного!

12 квітня 2022 року

Закінчився четвертий тиждень навчання в умовах воєнного стану. І все було б добре, якби не війна… Всі стали більше звертати увагу на свою безпеку, правила поведінки під час повітряної тривоги, на вулиці, в лісах тощо. Але не менш важливим на даний час залишається і навчання: можливості відвідування пар в онлайн-форматі, виконання завдань, захист робіт і складання модульних контролів по дисциплінах.

Саме ці питання і стали темами для обговорення під час чергової зустрічі в.о.завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професора Дєліні М.М., д.е.н., професора Шинкарук Л.В. та наставника групи, к.держ.упр., доцента кафедри Дергач А.В. з магістрами 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Слід відмітити, що на даний час всі студенти вже на зв’язку, враховуючи обставини сьогодення, знаходяться в безпеці. Радіємо, що магістри, які знаходилися в «гарячих» містах Київщини та Чернігівщини, вчасно були евакуйовані і з деяким відривом, але приєднуються до навчання, а ми їм всіляко допомагаємо.

З перших днів війни колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту був на зв’язку зі студентами, викладачами, розшукуючи і підтримуючи кожного, хто чим міг. Дякуємо нашому рідному НУБіП України, дякуємо нашим викладачам! Ви – гарний приклад, як не розгубитися, а діяти в такий нелегкий час!

Незважаючи на виклики, які постали перед нашою країною, всіма українцями, ми віримо у якнайшвидшу Перемогу! Ми все дружно відновимо, допоможемо один одному і все буде Україна! Ну а зараз ми поспішаємо на наступну пару, тому що країні в цей час, як ніколи, потрібна освічена, цілеспрямована, рішуча та розумна молодь!

Тарас Романишин,
магістр 1 р.н. УІДтаМП

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook