Студент спеціальності "Готельно-ресторанна справа" Іван Надкреничний — призер 1 етапу Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022»

12 квітня 2022 року
        Нещодавно завершився 1 етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022». Цей конкурс проводиться з метою розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців, залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

     Щорічно конкурс проводиться на базі Одеського національного технологічного університету за підтримки Міністерства освіти і науки України під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association, у співробітництві з науковим журналом Central European Researchers Journal.

     Приємно відзначаємо, що наукова робота Надкреничного Івана «Development of energy-efficient vibration plant for drying sunflower seeds based on infrared radiation» студента третього курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа" виборола друге місце.


                  Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!

 

Інна Левицька,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook