Відкрита лекція на тему «Сучасні вимоги законодавства щодо безпечності харчових продуктів»

7 квітня 2022, 12:29

4 квітня згідно з планом проведення відкритих лекцій, в межах вивчення дисципліни «Управління якістю і безпечністю харчових продуктів» яка викладається на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК для студентів ОС «Магістр», 2 року навчання доцентом кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, к.т.н. Юлією Сливою було проведено он-лайн лекцію на тему «Сучасні вимоги законодавства щодо безпечності харчових продуктів».

 


 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook