Курси підвищення кваліфікації розпочали свою роботу

4 квітня 2022 року

4 квітня 2022 року розпочали свою роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників, організовані ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України за програмою «Розвиток інноваційних професійних компетентностей у педагогічній діяльності».

Роботу семінару розпочав доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри педагогіки Сопівник Руслан Васильович, темою доповіді були «Особливості психологічної адаптації студентів закладів вищої освіти в умовах військового стану». В своїй доповіді привів цікаві приклади з життя, оповідання молодих людей на життєву тематику

До проведення курсів також була залучена Лариса Володимирівна Кліх, доктор педагогічних наук, начальник навчально-методичного відділу, досить розгорнуто і кваліфіковано висвітлила педагогічним працівникам питання щодо розроблення, реалізації та акредитації освітніх програм у закладах вищої освіти.

До освітнього процесу на курсах підвищення кваліфікації залучені провідні науково-педагогічні працівники НУБіП України, керівники і спеціалісти центральних органів виконавчої влади, науковці.

Завдяки злагодженій роботі дирекції ННІ післядипломної освіти, інформаційно-обчислювального центру НУБіП України та Комп’ютерно-інформаційного центру ВСП «РФК НУБіП України» лекції проходять в on-line режимі.

Слухачами першого дня курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників були 69 педагогічних і науково-педагогічних працівники ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України»,

Тарас Сасовський,

голова циклової комісії будівельних дисциплін 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook