Моя група-справжня команда: освітній процес однієї із найактивніших груп факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

31 березня 2022 року

     Майже місяць назад, моя група мріяла про той час, коли вже зможе вийти на очне навчання. Але зараз кожен мріє, щоб в нашій країні настав мир. В час війни, кожен з нас розуміє важливість підтримки один одного, тому студенти багато часу проводять за спілкуванням між собою. Тримаючи теплі стосунки в групі, навчання стає набагато легшим та приємним, тому що завжди є люди, які допоможуть тобі з поясненням важкої теми і підтримають добрим словом і порадою.

    Більша частина групи знаходиться в безпеці і має змогу спокійно навчатися та заходити на пари в дистанційному форматі. Але є і студенти на окупованій території, які не залишають навчання не дивлячись ні нащо. Моя група-справжня команда. Команда – це цілісний організм. Аби він був життєздатним, усе має функціонувати добре, вчасно та злагоджено. Я як староста своєї групи, можу пишатися кожним студентом, який продовжує навчання і розуміє свою важливу роль в цьому світі. Явка студентів у моїй групі становить 95% (із 25 студентів 1 відсутній).

      Особливо мене радує підтримка студентів, яку ви можете прочитати самі:

    «Я повністю підтримую наш вихід на навчання,потрібно навчатися,як для майбутнього,так і трохи відволіктися в теперішньому. Виходити на пари саме в моєму регіоні комфортно. Викладачі підтримують, як можуть і ми дуже їм за це вдячні».

 Мамчур Роман

студент 2 курсу

 

            «Я рада, що почалося навчання, адже це деякою мірою допомагає відволіктися від тих подій, що зараз відбуваються в Україні. Нажаль, наразі у мене відсутнє стабільне інтернет-з'єднання, тому я не можу завжди бути присутньою на заняттях, проте все одно намагаюся робити завдання по тим матеріалам, які є на навчальному порталі https://elearn.nubip.edu.ua та за допомогою конспектів моїх одногрупників».

Обелець Вероніка,

студентка 2 курсу

 

     На сьогоднішній день, я думаю кожен з нас розуміє, що наша перемога вже зовсім близько. І мені дуже хочеться знову повернутися до очного навчання. Бо студентське життя, це один із найважливіших етапів нашого життя. Я можу побажати кожному студенту наснаги до навчання.

 

 

Кожному мила своя сторона.

Любіть Україну у сні й наяву,

вишневу свою Україну,

красу її вічно живу і нову і мову її солов'їну.

Можеш вибирати друзів і дружину,

Вибрати не можна тільки Батьківщину.

Нема на світі України,

Немає другого Дніпра.

Григорій Сковорода


Працюємо, навчаємось, крокуємо разом до перемоги!

Мирного неба над головою!

Слава Україні!

Павло Паламарчук
староста 1 групи, 2 курсу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook