Ректорат: тримати руку на пульсі часу

21 березня 2022, 13:43
     21 березня 2022 року відбулося оперативне засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень.

     Як зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко, університет продовжує функціонувати в умовах воєнного стану, триває освітній процес. Навчальний відділ проводить щотижневий моніторинг якості та відвідуваності занять – за минулий тиждень всі пари відбулися відповідно до розкладу, приємно, що зберігається досить висока явка студентів, що свідчить про їхнє бажання здобувати знання.

     Важка ситуація у Ірпінському та Немішаєвському фахових коледжах і навчально-дослідному господарстві Ворзель, опрацьовується можливість їхнього переведення в західну частину України, відкриття рахунків, оплати праці співробітників.
     Відновлюють роботу підготовчі курси та реєстрація на олімпіаду для вступу в університет, зазначив проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук.

     Прийнято рішення через відсутність коштів завершити опалювальний сезон, майже на всіх об’єктах будуть відімкнені комунікації – гаряче водопостачання, електроенегрія, проінформував проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на проведенні підготовчих курсів для іноземців, забезпеченні мешканців гуртожитків, які залишилися в кампусі, необхідними умовами та продовольством.
     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша анонсував проведення засідання Ради аспірантів 22 березня та культурно-патріотичного заходу «Голосіївська весна» 23 березня.
     Обговорено фінансово-господарські проблеми діяльності навчально-дослідних господарств, їх кредитування.

     Розглядалися й інші питання забезпечення життєдіяльності університету в умовах воєнного стану.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook