На факультеті тваринництва та водних біоресурсів тримають постійний діалог зі студентським активом

21 березня 2022 року
     Для ефективної роботи кожного підрозділу університету у будь-який час потрібна злагоджена і організована робота усіх членів колективу. Лише спільною працею можна досягнути бажаних результатів. Саме тому на факультеті тваринництва та водних біоресурсів упродовж останнього тижня відбулося ряд зустрічей зі старостами студентських груп.
     Відкриваючи кожне із засідань, декан факультету Руслан Кононенко щоразу наголошував на важливості навчального процесу у цей нелегкий для нашої країни час, на залученні всіх студентів до нього та на відповідальності кожного за майбутнє України!
     Під час старостатів був проведений ретельний аналіз у розрізі кожної академічної групи, по кожному студенту, де він знаходиться і які є у кожного можливості долучення до навчального процесу. Усі старости прозвітували про стан справ у підопічних групах.
     Під час зустрічей були розглянуті і обговоренні питання проведення занять у змішано-дистанційному форматі, комунікації між студентами і викладачами, проходження навчальних і виробничих практик, виплат академічних і соціальних стипендій, нарахування додаткових балів до академічного рейтингу, умов проживання в гуртожитку під час воєнного стану, проведення різних заходів та багато інших питань.
     Студлідер факультету Марія Рудь доповіла про стан справ та моральний дух серед студентства, а особливо студентів 1-2 курсів та наголосила на необхідності і важливості навчального процесу. Всі учасники освітнього процесу на факультеті з радістю сприйняли новину про поновлення навчання.
     Свої думки щодо цього висловила і голова Студентської організації факультету Софія Вернидуб, яка поряд з розглянутими питаннями доповіла про участь студентів факультету у волонтерській допомозі нашим захисникам.
     Як зазначив декан Руслан Кононенко, заради якнайшвидшої перемоги кожен має працювати на своєму місці з повною віддачею і виконувати ту роботу, яка йому посильна, а основна робота для студента – це навчання! Тож разом, думаючи про майбутню відбудову нашої країни та зміцнення її економіки, маємо організовано і злагоджено продовжувати навчання заради нашої спільної мети – нашої перемоги та розвитку України!
 
Сергій Грищенко,
 заступник декана з навчальної роботи

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook