Майбутні економісти про навчання в умовах воєнного стану

17 березня 2022 року
      Незважаючи на російську агресію в Україні, 14 березня 2022 р. у НУБіП України розпочалось дистанційне навчання. Перші дні роботи показали, що процес організований на належному рівні. Зокрема, значною допомогою при вивченні дисциплін є платформа «Elearn». На ній, кожен студент може використовувати матеріали для опрацювання лекцій чи розв’язанню практичних задач. Варто зазначити, що студенти виявляють значну активність у навчальному процесі.
    Ми поспілкувались із студентом 1-го курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Андрієм Зайченком.
 

  • На Вашу думку, як економічний факультет та кафедри забезпечують навчальний процес?

— Процес навчання досить добре налагоджений, тому під час нього ніяких суттєвих труднощів не виникало, будь-які непорозуміння, або питання що потребували уточнення швидко вирішувались завдяки кураторам та викладачам кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, які відгукувались на такі прохання.

  • Чи маєте побажання щодо покращення окремих складових навчальної платформи?

— Зручність такої системи в сучасних умовах неможливо переоцінити, тому що все працює досить стабільно, проте хотілось би, щоб розробники усучаснили інтерфейс платформи.

  • Дякую, Андріє, за розмову.

— Всім перемоги та миру!

Розмову вела Ольга Томашевська,
доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook