УВАГА! З 14 березня 2022 року в університеті продовжаться навчальні заняття (за розкладом знаменника) у дистанційному форматі

11 березня 2022 року

 До уваги усіх студентів та викладачів університету! 

З 14 березня 2022 року за РОЗКЛАДОМ ЗНАМЕННИКА в університеті за наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. № 156 продовжиться проведення навчальних занять у дистанційному та змішаному форматах за розкладом 2-го семестру 2021-2022 н.р. для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів.

Викладачам та студентам рекомендуємо для організованого проведення та завершення 2-го семестру використати усі наявні можливості дистанційного та змішаного форматів, а саме: проводити дистанційні лекції; лабораторні, практичні та семінарські заняття з використанням WebexZoomGoogle Meet тощо; робота з електронними навчальними курсами на навчально-інформаційному порталі НУБіП України; самостійна робота здобувачів з наданням систематичних консультацій викладачами, робота викладачів з ViberTelegramWhatsAppSignal щодо надсилання та перевірки різних видів завдань та робіт для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком чи не мають можливості систематично виходити на зв’язок тощо.

У разі, якщо у процесі навчання виникає загроза життю учасника освітнього процесу (звук сирени, звуки пострілів чи вибухів, інші обставини, що можуть виникати в умовах воєнного стану), їм відразу необхідно залишити заняття і рухатися у безпечне місце. У регіонах, де зруйновано освітню інфраструктуру, відбуваються постійні обстріли, оголошується повітряна тривога, головну увагу слід зосередити на самостійній роботи з навчальними матеріалами у зручний для цього час. Викладачам у такі ситуації більше часу слід приділяти консультуванню студентів з таких регіонів.

Зважаючи на обставини, значний обсяг навчальної інформації студенти мають опрацювати самостійно, а завданням викладачів є постійний моніторинг, проміжний контроль, консультування та навчально-методична допомога.

Науково-педагогічним працівникам разом зі старостами академічних груп потрібно підтримувати постійні канали зв’язку з колективами груп, максимально йти на зустріч студентам, які потребують допомоги, бути готовими до надання щоденних консультацій студентам.

Студенти можуть у разі потреби особисто звертатися на поштову скриньку наукової бібліотеки ([email protected]), щоб отримати електронні версії посібників та підручників з цифрового фонду бібліотеки університету.

У випадку зміни ситуації в державі, рекомендацій Міністерства освіти і науки України та інших чинників керівництвом університету будуть внесені відповідні зміни до графіка освітнього процесу, про що заздалегідь викладачі та студенти будуть поінформовані.

 

Ярослав Рудик,
начальник навчального відділ
у

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook